INFORMATIE BOETSEREN

DSC04612-1

 

Kom je kijken in mijn atelier naar mijn beelden

en misschien wel ontdekken of boetseren iets voor jou is?

In mijn gezellige atelier in het mooie pand van de Ondernemerscentrale in Tuitjenhorn kan een ieder terecht voor zowel lessen boetseren als workshops in een dagdeel, dag of weekend.

Persoonlijke begeleiding Heb je altijd al zelf een mooi beeld willen maken? Ik help je stap voor stap van opzet tot uitwerking. Je krijgt veel persoonlijke begeleiding en uitleg. De groepslessen zijn kleinschalig.

Beeld van klei (keramiek) We werken veelal met witte of bruine chamotteklei. Je kunt in een volgende les verder werken aan je beeld. Als dat klaar is, droogt het beeld een paar weken alvorens het in de keramiekoven wordt gebakken. Andere soort/kleur klei is mogelijk, indien op voorraad, eventueel tegen meerprijs, afhankelijk van het soort.

Meer informatie over de lessen en workshops kun je vinden in het menu. Groepsarrangementen zijn mogelijk met lunch of hapje-drankje, in mijn atelier of op locatie. Daarvoor maak ik graag een offerte. En ook kinderfeestjes zijn een creatief feest!

Brons Wil je een beeld in brons? Ook dat kan. Je kunt je beeld eerst maken van klei, maar ook kun je fijner werken met was. Voor dit materiaal geldt een andere prijs. Je beeld gaat vervolgens naar de bronsgieter, hij maakt een offerte voor het gieten.

%d bloggers liken dit: